שאלה?
לכל שאלה נוספת אנא השאירו מספר טלפון ונחזור אליכם בהקדם.
שם:
טלפון:
אמייל:
רציתי לשאול:
שלח
הכל
מתנה
פעילות חוץ
העשרה
פינוק
מקום
כלי מקצועי
פתרונות קולינריים
נופש ואירוח
הכימיה של השוקולד- הרצאה
מדע בצלחת
הצעת מחיר
שמור ברשימה שלי
שירות לקוחות

מה עובר על פול הקקאו במסע מהעץ לטבלית השוקולד המוכנה? מה ההבדל בין השוקולדים השונים בחנות? מהו שוקולד איכותי לעומת שוקולד פשוט יותר? מדוע הפרלינים מבריקים ולמה נוצרים כתמים לבנים על שוקולד ישן? האם אפשר להכין שוקולד שלא נמס במדבר? ומדוע שוקולד עושה לנו מצב-רוח טוב כל-כך? על זאת ועוד בהרצאה על 'מזון האלים', השוקולד. עוד על ההרצאות כאן: http://food.walla.co.il/item/2817497

מדע בצלחת הוא הבלוג המצליח של ד"ר נעמי זיו בו היא כותבת, על קצה המזלג, על השינויים הכימיים המתרחשים... אצלנו בצלחת.
את ה"ניסויים" שעורכים שפים במסעדות, רופאי אליל בשבטים קדומים וגם כל אחד מאיתנו במטבחו הפרטי, מסבירה נעמי בקלילות ובלווי הדגמות בהרצאותיה.

לנעמי שלושה תארים בכימיה וביואינפורמטיקהושנים של עבודה במעבדות בישראל,בסן דייגוובבפאלו. את הידע והניסיון שצברה, היא משלבת עם אהבתה למטבח.
כמו כל חוקר, הבוחן שוב ושוב את תוצאות הניסוי, נוגעת נעמי בסוגיות שעשויות לשנות תפיסות והרגלים; מה יוצר את הקצף של הקפוצ'ינו? מדוע האוכל במטוסים תפל? מה ההבדל בין הוספת מלח לתבשיל בהתחלה או בסוף? למה ערק הופך לבן במגע עם מים? וכיצד משתנה טעמנו עם מצב הרוח והגיל?

ההרצאות של "מדע בצלחת" מתאימות  לכל קהל יעד, החל בקהל הרחב, והמשך בקהל מקצועי מתחומי הקולינריה או חוקרים ומדענים כמו כן אפשר לשלב בהרצאות הדגמות וטעימות של שוקולטייר, אופה או שף מהשורה הראשונה. 

עוד מוצרים מעסק זה...
שם השדה:
שם השדה:
שם השדה:
שם השדה:
סגור
WELCOME
ברוכים הבאים למועדון הלקוחות של קרינולינה.
אם כבר נרשמתם, הזינו את פרטי ההתחברות. אם אין ברשותכם פרטי התחברות, לחצו על משתמש חדש והכניסו איכות חדשה של תרבות פנאי לארגון שלכם.
*המועדון מורכב ממקבלי החלטות בארגונים בלבד.
שם משתמש
סיסמא
רישום לאתר
ברוכים הבאים ל C Club

מועדון קרינולינה מורכב מאנשי מפתח המבקשים להכניס איכות חדשה לארגון בו הם עובדים ולהותיר אחריהם נעליים גדולות במיוחד. 

* שם מלא
* תפקיד
* חברה
* כתובת מייל
* טלפון
קבלו הצעת מחיר
על מנת לקבל הצעת מחיר, מלאו את הפרטים הבאים:
שם:
טלפון:
אמייל:
נא לציין כמות:
שלח
שירות לקוחות
לכל שאלה נוספת אנא השאירו מספר טלפון ונחזור אליכם בהקדם.
שם:
טלפון:
אמייל:
רציתי לשאול:
שלח